Nebbiololåda Delux

Cascina Vano Canova 2018 

Canova 2018 levererar ett tillgängligt och fruktigt vin med klassiska nebbiolo markörer som rosor, viol, lakrits. Frukten drar mot mogna hallon, björnbär och plommon.


Castello di Perno (Monforte) Barolo 2018

Ingen nebbiolo låda utan en Barolo! Pernos barolo bär fina frukter som drar åt det mörkare hållet, körsbär, plommon med en vissa florala inslag som ökar komplexiteten. Fin syra som balanserar en tillgänglig årgång. Den dricks bäst nu på den fina frukten, men kan skälvklart lagras om man är ute efter ett mer moget vin.


Castello di Perno Langhe Nebbiolo 2019

Egentligen från ett vingårdsläge i Barolo, men läget där denna nebbiolo växer har en svag nordlig lutning, vilket gör att vinet inte kan benämnas Barolo. Hög höjd och en svag tilt mot nord är inga problem med dagens klimat. Detta är ett mycket elegant, aromatiskt vin med något lägre alkoholhalt än normalt och fina långa syror. Det har sålt väldigt bra mot våra restaurangkunder.


Francesco Brigatti Ghemme 2017

Vi hade med 2016 av detta vin i vår förra nebbiololåda. 2017 års version är lite tillgänglig och fruktig samt högre koncentration. Vi hittar smaker som mörka jordgubbar, rosor, hallon, lakrits och hasselnötter.


  Prandi Langhe Nebbiolo 2019

  Oväntat stor komplexitet för ett så ungt vin. Vinet serverades blint för många erfarna vindrickare för första gången och vi alla började gissa på de bästa, mest erfarana producenterna. Ett vin som måste provas. Vi garanterar att ni inte kommer att bli besvikna. Från rankor belägna i La Morra, 40-60 år gamla.


  Stefano Occhetti Langhe Nebbiolo 2020

  2019 fanns med i den förra nebbiololådan vi lanserade. Denna årgång är lite mörkare och kraftigare men fortfarande med lättsamma, fina tanniner. En elegant, fruktig Nebbiolo från den nya skolan med mjuk fin syra och mjuka tanniner. Stefanos andra årgång och lovorden haglar för denna mycket lovande vinmakare.


  Nebbiololådan kostar 1794 Kr. Gratis leverans i Malmö. Resten av landet 200 Kr i fraktavgift. Fraktfritt hela landet vid beställning om 12 flaskor (2 lådor eller fritt plock från vårt sortiment).


  Följ dessa enkla steg för att lägga din beställning:


  1. Gå till Systembolagets Privatimport
  2. Välj din butik
   ´Fortsätt´
   Välj svensk säljare: Vinspektrum
   ’Spara och fortsätt.’
  3. ’Lägg till dryck’
   Dryckens namn: Här skriver du "Nebbiololåda delux"
   Typ av dryck: Rött vin
   Förpackning: Blandlåda
   Volym: 4500 
   Antal: Ange önskat antal blandlådor (1 för en låda, 2 för två lådor)
   ’Lägg till drycken’
  4. Vill du lägga till fler viner från vårt sortiment upprepar du nr. 3
  5. När du gjort lagt till samtliga flaskor/blandlådor så ’Spara och fortsätt’ och därefter godkänn och skicka in förfrågan.


  Om du önskar att vi skall kunna kontakta dig direkt om någon vara skulle vara slutsåld eller något annat uppkommer som gör att förfrågan ej kan accepteras få ni gärna meddela oss ert förfrågans nummer så tar vi kontakt vid behov.